Donate to Illuminate Contact TSF
Visit us on Facebook Visit us on Twitter Visit us on YouTube Visit us on Instagram Visit us on Linkedin Visit us on Tiktok
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

HCP DK with participation of dr. Nasrin Asgari

October 26, 2023 @ 7:00 pm - 8:00 pm CEST

Kære NMOSD og MOGAD patienter og pårørende.

 

Vi er glade for at invitere dig til et særligt Zoom-møde med den ansete professor-neurolog af syddansk Universitet, Dr. Nasrin Asgari.

 

Dr. Nasrin Asgari, en fremtrædende neurolog med omfattende ekspertise i NMOSD og MOGAD, slutter sig til os som en særlig gæst. Hendes værdifulde indsigt og erfaringer vil blive delt under mødet, og det giver en fantastisk mulighed for at lære af en af ​​feltets førende fagfolk.

 

Denne virtuelle samling har til formål at give støtte, information og inspiration til dem, der er ramt af NMOSD eller MOGAD

 

Vi opfordrer alle deltager til dele deres egne erfaringer, udveksle tips og tilbyde støtte til hinanden. Det bliver et sikkert rum, hvor vi alle kan mødes, lære og vokse som et fællesskab.

Details

Date:
October 26, 2023
Time:
7:00 pm - 8:00 pm CEST
Event Category:
Website:
Register »

Venue

Virtual: Danmark
Denmark + Google Map

Industry Partners

Community Partners

WARNING: Internet Explorer does not support modern web standards. This site may not function correctly on this browser and is best viewed on Chrome, Firefox or Edge browsers. Learn More.